Monday, October 08, 2012

Ceramah Ustaz Azhar Idrus di Taman Cheras Utama.

Heboh sekampung bila Ustaz Azhar Idrus nak datang taman kami ! Huhuhu...seluruh kampung heboh dan tak sabar-sabar tunggu kedatangan Ustaz Azhar Idrus ni..

Neway, ceramah dia start kol 9 malam...pagi pagi tu saya nak keluar pergi kedai runcit pun dah mula sesak sebab anggota rela dah bertugas pepagi tu...aihh event malam karang..tapi orang orang kampung dah sibuk dah ? hebatnye demam ustaz popular nak datang ni :)

Mana tak sibuk nye ye...dengar cite sampai ke kaang and semenyih banner ustaz azhar idrus bagi ceramah tu dilayarkan..so mestilah crowded.  



So malam tu pergi jugak lah ke masjid (depan umah je) untuk dengar ceramah dari ustaz popular ni :) Not bad...santai je dan tak ngantuk pun...(tipula neo..ko tersengguk sikit kan!!) hehe..overall memang best..cuma saya tertidur pada saat akhir sebab letih (siang tu pergi kemas rumah sewa- alasan ~)

Alhamdulillah dapat jugak bertemu dengan ulama terkenal di malaysia ni...daripada mengagungkan artis ke ape ke..baik mengagungkan ulama kan :P 

ok chow !

 

Designed by Alieff Artwork