Pages

Wednesday, September 19, 2012

Wajah-Wajah Ketika Bermain Dengan Sugar Glider.

Salam,

Menyepi sekejap buat entri pasal sugar glider ye...hehe takut kamu semua boring je...saje nak bagi kamu semua rindu kat sugar gider saya hehehe...

Now sugar glider saya ada 12 ekor...dalam perancangan nak jual...bulan november ni nak letgo sekor...si pembeli tu dah mengidam lama dah...tapi kene tunggu bulan november baru saya jual hehehe...

Ni la wajah-wajah budak budak datang raya main sugar glider je kejenye..saya yang jenuh nak kena control and layan diorang aahahaha...kena ada guide..kalau tak mati sugar glider aku diorang buat main... haha =)
 

Jangan lupe click read more untuk tengok gambar banyakkk lagi ! :) 


 





-->
 

Designed by Alieff Artwork