Pages

Sunday, September 23, 2012

Suka Cium Kaki Baby, Harumnye !

Iman anak buah i baru je balik...hari ni sehari suntuk main dengan dia...itupun tak puas :P Tadi dok belek belek kaki budak kecik ni...aduyai comelnye :P hahaha...


Yang ni pulak budak si ciman ni mengada ngada masa..
makan kat secret recipes :) Comel sangat :0 time orang sebuk nak makan..dia nak beralan jalan melawat kawasan pulak !


 Time jalan-jalan kat Jaya Jusco tadi...seboleh bolehnye taknak bagi dia nampak permainan yang goyang goyang ni..tapi terkantoi plak...hahaha auntie dia pun join sekaki laa :P


 Heheh nak menyibuk jugak !@_@ best gak sekali sekali dapat naik kereta goyang goyang ni haha..macam macam lagu ada...old mcdonald , row row your boat...semua i hafal hahaha...







 

Designed by Alieff Artwork