Pages

Wednesday, September 19, 2012

Sugar Glider : Bima & Sakti Yang Cute !

Harlow !

I missh yaaa !


Sejak sejak busy kebelakangan ni...sugar glider dah tak jadi kepentingan sangat dah. OHNO...biar i tak makan..jangan sugar glider tak makan okay...
kalau tak sangatlah berdosa..menyeksa binatang. Sanggup tuuu bangun tengah malam..tejaga semata -mata nak bagi diorang makan..padahal saya tak makan pun !

Kita ni bila dah terlampau attached dengan sesuatu perkara..kita jadi obssess..hurm..sugar glider dah berlambak pun taknak jual sebab sayang sgt...kena jual jugak lambat laun sebab maintanence makin tinggi. diorang banyak makan BUAH..dan saya selalu bagi buah FRESH dan SEDAP..tuan dia pun tak makan sedap sedap T_T

=)

























enjoy je !
 

Designed by Alieff Artwork