Pages

Sunday, September 23, 2012

Sugar Glider : 1 1/2 Tahun Bersama Shemie & Ninja

Bezakan shemie dengan ninja masa saya mula mula adopt dan sekarang !
dulu and sekarang

6 / 6 / 2011 ~ tulah tarikh kali pertama saya beli Sugar Glider ! Hahaha...teruja tak terkata laaa masa tu...
Nama shemie dan ninja pun diberikan sebab si ninja tu lincah sangat...dan shemie pemalu dan pasif giler.

Now

22 / 9 / 2012 ~ Nak estimate umur diorang ni payah laa...tapi kita kire 1 1/2 tahun jelah ye...senang cite. =) Dah setahun setengah dah umur shemie dan ninja..huhu...Cayang saya pada diorang lagi berbanding sugar glider yang lain lain walaupun ada 12 ekor sugar glider sekarang :p shemie dengan ninja tetap di hati !

Anak

Awal tahun haritu ninja & shemie dapat anak...dua ekor. Anak dah nak out of pouch...mati akhirnya sebab kecuaian saya sendiri...pergi campur shemie dengan ninja dengan sugar glider yang lain.. takde rezeki.

So sebenarnye Shemie dengan Nina belum ada waris hasil perkahwinan dorang ! Apakah. hahaha...tapi shemie dah pun ada anak dengan si mumu (2 ekor anak dorang Magic & Medic) . Manakala ninja juga dah ada anak dengan si kontot (Bima & Sakti).

Cakap banyak pun tak guna orang bukan paham sangat pun kan ! Hahahah :) Enoy gambar shemie dan ninja :P

ninja!

bima dan sakti tengah NENEn !!

shemie dan ninja !

bima dengan sakti baru bangun tidur!

jangan kacau kamiiiiiiiiii

hua huaaa bagitau mummy !!

shemie dan ninja cinta sejatiii

shemie dan nina mmg perfect match...suke diorang !





 

Designed by Alieff Artwork