Saturday, September 15, 2012

Rumah Pertama Yang Saya Beli.

Salam,

Bertemu lagi kita kat alam blog :) Pagi tadi saya rajin sikit nak tengok rumah. Saya beli rumah ni murah je...Flat 4 tingkat, harga masa tu RM44,000. Masa tu Bank lelong...masa tu dah tak fikir apa dah sebab dah murah kan...na beli rumah mahal-mahal takde duit. :)

Ni merupakan rumah pertama yang saya beli. Lepas ni memang saya cadang nak beli rumah kedua..guna gomen loan pulak. Maybe rumah teres dua tingkat..tapi hayya susah mau cari yang murah kan ? Dah takde yang murah dah kat KL ni...huk3..T_T

Right now, kena fix a lot of things kat rumah saya ni. Tiles dah terkopak...pintu tercabot...after fixed, saya nak sewa rumah ni. InsyaAllah. :)

Cantik dan luas jugak rumah ni walaupun hanya flat jerk :P 















-->
 

Designed by Alieff Artwork