Saturday, September 08, 2012

RM50 LESAP SEKELIP MATA Lepas Guna Internet 2 Minit !

Salam.
Lokasi :kawasan perindustrian balakong
Status : puasa enam
Mood : Tunggu kete siap servis.

Ni cite masa saya beraya kat kampung aritu. Saya nak guna internet Yes..tapi tak dapat signal.
Check balance prepaid..ada RM0..so saya topup la rm50..then terasa macam nak cuba facebooking guna internet prepaid..i pon bukak la facebook dengan bangganya..i update status dan exit.
Then i check balance prepaid i...TERKOJOT BADAK den...Sebab baki jadi rm0??

Apaaa...! My balance is zero? Takleh jadi ni..i terus call celcom center..

Hello. Kenapa kredit saya baru topup pastu jadi zero balik? Tell me whyyyy

Oo cik tadi telah menggunakan prepaid cik untuk bukak fb kan?

Yupppp

Fyi cik. Cik telah menggunakan 50,000kbps bersamaan rm50.00 tunai.

Kenapa mahal mcm ni? I baru guna 2 minit tau.

Ya cik. Prepaid internet memang mcm ni.apa.kata cik amik plan internet dari kami..

Takpe takpelah terima kasih.bye.

#lupe nak hang up the phone.

Waaaa celcommm i hate uuuuu¿¡!!!!!!!
I melompat sambil jerit. Tetiba...

Ada apa apa yang saya boleh bantu cik?

Terkojot aku..igtkan dah hang upppp.malunyaaaa! Dan muke i jadi camni...

Takde apeape..heheh..selamat hari raya maaf zahir batin.

Tutttt. I hang up the phone.apakahhh!

 

Designed by Alieff Artwork