Pages

Saturday, September 22, 2012

Mr. Crystal Eye !

muke ku di pagi hari ohyeah ohyeah ! menghidu bau pampers wangi rindu kat anak buah si ciman T_T

Pagi pagi subuh tadi singgah beli lemang...kisah ku membei lemang...


Assalamualaikum.
Bagi lemang tiga ye.

Walaikumsalam..boleh..boleh. Nak 3 je? Cukup ke..erm keje mana ni :). Sambil senyum mata bersinar sinar mcm kristal.

Cikgu..erm..ada wat makan makan sikit kat sekolah ni huhu. Pepagi cam xde mood je nak senyum.

Ooh cikgu..erm keje kat sekolah mana tu? Dah kawin dah?
Eh eh eh hamboi mamat lemang ni. Tetibe tersenyum tgk gelagat mamat lemang ni.

Kat sekolah cina..sjkc sam yoke..area jalan loke yew. Kahwin, ermm dah kahwen da..ada anak 5 orang tau :)

Hamboiii da kahwin ye..ade anak 5 orang ye..yelah tu..kan..

Mamat lemang tu pun borak borak sambil potong lomang..tanya asal mana.  rumah mana. Peramah tol mamat lemang ni..

Ok la terima kasih ye..selamat hari raya..walaupun raya dah habis. :)

Eh nama cikgu ni siapa ye..?

Erm...neo. Panggil neo je :)

Oohh cikgu neo la ni.Erm..ada no telefon tak..

Eh eh eh mamat lemang ni..ish ish ish...

No telefon takde la..nombor plate kereta adelah..boleh :) sambil senyum dan tunjuk plate kereta. Kuikuikui.

No.plate kereta leh buat ape..aduiyai dia ni..

Saya pun senyum je dan blah..kui kui..

Ps : Mamat lemang tu hensem weh. Cute cute je,mata bersinar mcm kristal dan peramah.  hahaha. Lupe nak tanya nama dia balik ek.

Pss :  entah2 dah kawen dan nak menggatal! larikkkkkkkkkkkkk!


Ni gambar masa jamuan makan-makan kat sekolah semalam :) 
cikgu lau, cikgu neo, cikgu ecah


 

Designed by Alieff Artwork