Pages

Sunday, September 02, 2012

Majlis Perkahwinan Athirah & Faizal :)


Assalam..

Sebenarnya saya rindu nak menulis kat blog...tapi hampir takde mod setiap kali ttgk blog dah makin bersepah... huhuhu rasanya nak kena ubah gaya lebih simple baik sebab blog makin berat.

Ahamdulillah dapat saya berkunjung ke kenduri kahwin athirah di area selayang tadi..thanks sebab sudi jemput...dan semestinya dah warn si athirah untuk datang kenduri kahwin saya nanti (bila ? tak tau...calon pon takde lagi !) haha dah berangan ada kenduri :)

Alhamdulillah.. baru baru ni terkilan jugak dengan seserang sebab dulu memang bestfriend dgn dia.. tp masa kawhin..tak jemput pun..huhu..terasa hati ku yang kecik lagi comey ni..huk3xx

Anywaysss... semoga berbahagia kepada athirah dengan faizal..moga berkekalan sampai hujung nyawa...sampai ke syurga...amin :)









 

Designed by Alieff Artwork