Pages

Monday, September 24, 2012

Kerja Masih Tak Siap !


Jam menunjukkan 12.15 malam...Ni dah tanda tanda awal kemengantukan akan menjelma..tapi
tak boleh tidur lagi satu set kertas exam pun tak berjaya siapkan lagi. Sedih kan T_T

Somehow, rasa something inside the chest need to let out...tapi tersimpan dalam. Sambil buat kerja sambil layan lagu Hall Of Fame, by Will I am & The Script. Katanya "you can be a hero, you can be a champion, dont wait for luck" ....lah sangat !

Mak ada juga bising suruh buat Masters. Hiihihi...jangan harap la dalam waktu sekarang ni. Dah tekad not for now...maybe nanti bila i rasa perlu .. i will without paksaan. XD

Bila dah masuk alam kerja ni...kerja yang ada memang sentiasa bertali arus. Tak pernah istilah TAKDE KEJE. Melainkan time memang takde keje tu sebenarnye curik curik masa untuk berehat & tarik nafas sekejap. Agak agak camnelah orang boleh kata kerja jadi cikgu ni senang ek. hhahah celah mana tah yang senang nye kan ! 

Oklah mari sambung wat kije dan esok mari berkije ! Goodnight beautiful ! :)






 

Designed by Alieff Artwork