Pages

Thursday, September 27, 2012

Karnival Usahawan Pendidikan Khas 2012 : Alif Satar Pun Datang ! XD

Semalam sape tak datang Taman Tasik Titiwangsa memang rugi ! :) Hehehe...sebab ape rugi ? Sebab tak dapat jumpe cikgu neot :P huhuhu...

Semalam penat woooahh.. i and my colleagues ada jual jual barang sempena Karnival Usahawan Pendidikan Khas 2012...macam macam laa kitorang jual...dari barangan kering hingga basah. Kebanyakkannya barangan perkhemahan...laris jugaklah sebab harga Runtuh !!

yang ni si neot, gozai dengan chacha ! hahaha...semua nak lawan sape kembang sape kuncup :P

tengok ni..latar belakang gerai saya...saya yang gantung pistol pistol tu tauuu..
yang ni cik neot deNgan si gozaiprong ! kenapa nama dia gozaiprong? ntah !

Waduh waduh wAduh..ngah sibuk menjual barang barang...tetiba alif satar daTang pulak !!! saje je nak kacau konsentrasi i...ishhhh...so terkedek kedek lah aku berjalan dEpan pentas tgk alif satar nyanyi !~ huhuh...(cutenye emmm emmm ^..^)


 alif alif ! sattt sattt tengok aaar sini ! sini laaa

alaaa saje je alif ba ta ni senyum senyum laaak kat i...ishhh pandang laa orang len.. (malu2 tenuk)

eh eheee alif ni...tau laa minaT kat i..toksah la maen tunjuk tunjuk pulak kan...nanti kantoi aaar ape laa alif ni !

oh nooo ouuu !!! saje le tu nak feeling feeling kan !~

Lepas puas dating dengan alif satar, i pun jenjalan laa kat kawasan tasik tu...tengok tengok ape bende nak beli..pastu...

"cikguuuuuuuuuuuu cikguuuu "
"aihhh awak !" (tengah berusaha ingat nama budak ni)
"cikkguuuu lamanye tak jumpe cikguuu waaaa"
"yee ? laaa rindu laa kat awak. camne best tak sekolah menengah?" (dulu pernah ajar dia masa dia di primary)

So kitorang pun berborak borak dan tangkap gambar..heheh...seronok jugak jumpe budak yang kenal cikgu dia kan... Ingatkan budak budak khas lupa cikgu..rupanya ta :P Diorang menghargai cikgu diorang :)


 Jalan-jalan lagi kena tahan jugak..."cikguuuuuuuuuuu" hahahah...ye ye..nasib bek kenal cikgu kan ! Muah muah ! :) Comel tak yang pakai sari tu ??? XD


Yang part ni nak cerita sikit. Hahaha...gambar kat bawah ni adalah seorang blogger lelaki yang paling lamaaa saya kenal sejak mula start blog. BUBU. Pastu secara kebetulan recently my frend tetiba jadi jiran sebelah rumah siBUBU ni hahaha.. what a small small world.

Yang ni pulak si gozaiprong, bubu dan neot...thanks bubu sebab sudi datang karnival and show some support ! XD 

cik neot paling cerah kannnnnn kannnn ! hahaha XD


Ini dia cik qiqilala ! Haaa !!! Dia ni hobi dia suka wat lawak je...lawak sengal !! Nampak je pendiammm tapi bila time sengal datang..adoyaiii ~~

Karnival pon habis sekitar kol 1.30petang gituuuu :P letih siot ! Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar .. dan nasib bek alif satar datang :P

 Lepas tu masa nak balik sedar sedar kasut pun dah rosak.. ish ish sedey,,,kene kutuk lagi ade laaa hahahaha


lepas tu nampak je tong sampah terus nak buang hahahah beli je la baru macam takde duit sangat !


 tuinkkkk... hoooo ;p


ni pekesss !!! semua cikgu minum air free je k..entah berape banyak air tin dan air kotak dah kitorang balon ;P


 Merahhhh tema kami :P
cikgu neo, cikgu lee, cikgu ecaca, kak ayu, cikgu rika, cikgu qiqilala, cikgu lau

dan GPK bos kami..semestinyaaa Puan Sushilaaa ohyeah ohyeah !!
 TAKKE PELIK  nape laa diorang ni takleh nak posing kat tempat lain...kat kereta viva aku yang kecik molek ni jugakk laaa yang jadi port ! :P hehehe

Dan begitulah akhirnya hari yang penat T_T...jumpe lagi di karnival usahawan pendidikan khas tahun 2013!!


 

Designed by Alieff Artwork