Pages

Sunday, July 29, 2012

Sugar Glider : Complete Meal Part 3

Semalam saya lupa lagi nak bagi anak anak saya makan. Semeam letih sangat....sooo tertinggal terawih buat pertama kalinya oohhh so rugi !...takpe...takpe...huhuhu..

Pagi tadi lepas sahur je kena jadi rajin sikit sebab nak amik hati my sugar glider...tak gune laa mak dia ni tak bagi anak anak makan ciannn diorang kan =(

Agak agak boleh buat sendiri tak kalau i bagi resepi ni hehehe....senang jer...sugar glider korang kompom makan punye hahahahah =)

P/s : sugar glider shake (panggil glidershake je la) ni i dah jual kat someone..dengan harga promo rm5 je satu bekas taufu fa ada yang interested nak beli ?

Blend je semua ni sekali k =) sedap dimakan bau pun wangi
  1. wheat germ organic
  2.  honey
  3. marigold yogurt drink 0% fat
  4. fruits (papaya,pear,lai,apple,carrot)
  5. 2 biji scramble egg

buah buahan ..dipotong..satu pinggan


2 biji scramble eggs..

wheat germ...beli kat organic food..
honey ape2 je i slamber guna
air yogurt mana mana pun boleh asalkan sedap ow fat or 0 fat pun leh... takyah amik full cream

siap blend semua

satu bekas besar tahan sebulan

larutan yang berbau sangat sedap dan wangi

tadaaaaaaaaaa sape nak beli ?

memang high protien

simpan sejuk beku tau

makan time!!
 kompom makan punyeeeeeeeeee
 smurrrrrrrrrrrpppppppppppsmurrp smurrpp hahah slurp
 makan !

kenduri ramai ramai
 enjoyyyyyyy


ok tata =)



 

Designed by Alieff Artwork