Pages

Wednesday, July 18, 2012

Paradigm Mall, Kelana Jaya.

Salam,

Dah pernah jejak kat Paradigm Mall, Kelana Jaya ? Opposite dia ada Giant besar punya...huhu saya bukan pakar jalan kat situ pun..kalau saya jalan sorang sorang area situ kompom akan sesat...huuuu

Haritu jalan-jalan dengan camciman kat Paradigm Mall..mall tu baru bukak..bau dia fresh lagi woo...ramai gak yang berkerumun kat dalam Mall tu...banyak gak kedai kedai dia...so kalau rasa nak shopping mopink tu you all leh terjah Paradigm Mall ni ok =)

Tu jer...so enjoy pics macam bese ke =) babai sayang korang lelaju macam speedtrack (apakah)

haritu layan camciman je hehehe puas gile main dengan dia !!























gambar Paradigm Mall dari luar hehehe...cun gak la


ok tu je update dari saya...tata !



 

Designed by Alieff Artwork