Pages

Thursday, July 05, 2012

Dem Lepak Boyz Juara Showdown 2012 !

Akhirnya...penantian demi penantian...debaran tetiap minggu tengok showdown setiap hari rabu...maka terjawablah sudah siapa sebenarnya paling hebat dalam arena art dance ni wooooo...

Alhamdulillah, tahniah kepada DEM LEPAK BOYZ champion for showdown 2012 ! kamu juara !!



Lepas ni hari rabu je mesti dah boring sebab showdown dah habis...huhuhu...

By the way...sorry Project Elementz...hahahahahahaha...bukan rezeki koranglah k...rezeki jatuh ke tangan my favorite group...Dem Lepak Boyz !!

Tak sangka , tak sangka...beku muka saya sekejap tadi bila annouce DLB menang...macam tak caya...Hebatlah Malaysia...go malaysia goooo...mesti malaysia banyak vote ni...hihihi...hidup DLB !!!

Nasihat untuk project elementz...lainkali jangan over confident ok...bagi DLB pulak...unbelievable btul korang boleh menang tau ! huhu miracle.....huhuhu tapi you guys mmg deserve to win !!!

 project elementz kalah dengan dem lepak boyz

hoyehhhh dem lepak boyz

 project elementz balik dengan hati yang sedey


Komen untuk Project Elementz 
- persembahan selalu memang terbaek...nampak mantap banyak bergerak secara grouping
- sgt synchronize gitu
- pergerakan hebat hebat...mcm group orchestra
- semua persembahan nampak cantik dan terkawal je
- memang pakar dalam segala props 

Komen untuk Dem Lepak Boyz
- persembahan selalu mantap dengan pergerakan mantap oleh setiap individu...individu ok !
- kurang synchronize tapi masih terkawal
- pergerakan breakdance yg sangat macho setiap minggu
- berjiwa bboy semuanya dan sangat kreatif mempelbagaikan dance
- paling best performance give me what you got & street flava...huhuhu

Haihhh laa kenapa orang 8TV taknak bagi saya jadi juri ! Hahaha...



 Dem Lepak Boyz Juara Showdon 2012 !


 

Designed by Alieff Artwork