Pages

Saturday, July 21, 2012

Bulan Ramadhan 2012.

Alhamdulillah...

Moga moga sama sama kita istiqamah dalam memperbanyakkan amalan, ibadah dan solat sunat terawih dalam bulan ramadhan ni...

=) Smile ! Yang rasa nak buat hajat macam macam tu..masa ni lah topup banyak banyak amalan..sebab mana tau wish come true ke...dan masa ni lah kita buat penebusan dosa secara kaw kaw punya...jadi apa salahnya...sebulan ramadhan ni...sebulan je tau dalam setahun...ada peluang dan rezeki..tubuh badan pun sihat...kita banyakkan amalan..k =) jaga diri semua...sayang laju laju !

Kalau kita nampak pahala dari langit tu turn mencurah curah..pastinya ramai orang berebut rebut nak lakukan amalan ye tak...tapi kita tak nampak..Allah nak tengok dan uji keimanan manusia ni =)

malam semalam di masjid sekitar rumah saya


budak kecik nii comel betull...sempat saya snap gambar dia

back home around 9.40 malam...huu nantok gak la






 

Designed by Alieff Artwork