Monday, June 04, 2012

Redbox, Pavilion.

Salam,

Erm...lama rasanya tak mengganas kat blog ni ek..macam lah bz sangat kan..padahal cuti sekolah ni...hehe..anyway rini nak update sikit cerita hang out semalam...

Budak budak ni ajak g karok..mak aih..lama kot dah tak main karok ni...suara dah laaa macam speaker jamban...haha..layan je la..

First time kot karok kat Redbox, Pavilion...from my opinion, redbox kat situ memang best kot...kitorang jerit gila gila pun takde laa dengar satu dunia..haha..memang kedap bunyi eh...pastu siap ada buffet kot...korang pilih je..nak buffet or not..nak makanan high tea ke or dinner..pastu ko nyanyi dan makan la puas puas dalam tu...oh, one thing to remind..kalau nak jimat boleh bawak air sendiri..air dia charge lain harga =)

Fuh..

Meletup habis kitorang dalam redbox tu...tak dpt nak imagine camne gegarnye bilik tu semalam...adoyai....haha semua karok macam nak lepas stress je..hahaha...tapi siyesly...korang memang terbaik lah ! gila fun kot ! dari tarian makyong, tarian street, tarian shuffle, tarian gelek, tarian dangdut  semua kitorang balun.. haha...

3 jam kot dalam redbox ! Puas giler..hahaha. Ok jom layan gambar, video pun ade  =)

amy, neo, izot, didie


video karok =P



ini dia  REDBOX PLUS .. at pavillion ~!























 

Designed by Alieff Artwork