Sunday, June 24, 2012

Makan Durian !

Salam,

Jom makan durian jommm ! Thanks kepada my friend siboncet sebab invite makan makan semalam kat kedai mak dia...huuuu...banyak sangat makanan sampai full perut dah...ingatkan nak stop makan..tapi bila nampak durian..terus lapar balik hahaha...

Thanks ye sebab tolong kopek durian untuk kitorang makan ohyeah ohyeah..terubat rindu nak makan durian kan :) balon habis hihihi...lepas ni dah tak rindu makan durian dah haha

asal saya makan paling banyak hua hua...

my sweety ! hohooo thanks sebab teman ye =) jauhnya nak hantar balik sungai buloh ye !

ngappp

cerita pasal kisah dongeng asal usul durian...tadah je la telinga ni hahaha ~








 

Designed by Alieff Artwork