Pages

Sunday, June 24, 2012

KL Festival City, Setapak.

Pernah g KL Festival City ?

HIhihi....ni first time saya pergi kot..bukannya teruk sangat bak kata si boncet tu...kira okaylah tempat ni =) Seronok lah orang cheras dan orang sungai buloh datang gombak area harini hehehe...

Hari ni best wohhhh harini terjumpa Puan Habsah !!!!! yeeehaaa lecturer paling saya sayang sekali ohyeh ohyeah...kenangan ku bersama mu tak dapat ku lupakan =) salu kena puji dengan dia masa buat THESIS masa degree dulu .

Pastu terjumpa Syed Mohd Aiman !!!! Wohaaahh encik secret drifter...blogger jugak...dulu pernah jumpe diaaa pastu dah lama sangat tak jumpe terserempak dengan dia kat festival city huhu...nice to meet u =)

Jalan-jalan lagi jumpa shasha Elite dan Mr Os pun ada hihihi...ramai pulak orang melepak kat KL festival city ni ek...ade orang tu kata kat sini takde ape ape pun? hehhh jeles la tuu !

jalan-jalan tgk baju .. tapi tak berkenan pulak .. baju baju zaman sekarang ni banyak kpop kpop stlye je...kopok lekor style takde ke !

lulalaluuu

singgah kat rest and go...massage laa dulu hahaha layan sambil tidur japs

gegar !

 mcm macam ada ...kalau nak tgk wayang pon boleh..MBO ada..kedai al ikhsan kat sini best wohh besar kot !! barang barang sports banyak =)


peta jalan ke KL festival City

 67, Jalan Taman Ibu Kota,
Taman Danau Kota,
Setapak,
53300 Kuala Lumpur

 














 

Designed by Alieff Artwork