Saturday, April 21, 2012

TV AL-HIJRAH Shooting Sugar Glider =)

Salam,

Hai semua pembaca budiman. Kembali saya mencoret di blog =)
# HARI INI TAYANGAN KHAS dari TV Alhijrah di rancangan GEN21 TENTANG SUGAR GLIDER..SABTU 21/4/2012 pada pukul 2.30 petang#

Sebenarnya dah lama nak cerita pasal shooting sugar glider by TV alhijrah di rumah saya.. huhu.. nak cerita.. nak excited.. tapi busy .. dan masa pulak tak sesuai. HUhu...

So okay.. nak dijadikan cerita.. camne i boleh masuk TV ni ? Ecewah.. sebenarnya my junior from sekolah teknik dulu dia buat praktikal kat stesen tv ni.. so dia mintak tolong i untuk buat cerita pasal sugar glider ni.. gitu laa ceritanya..

So pada sekian tarikh 31 Mac lepas.. krew TV alhijrah datang di rumah i.. geng geng Pets Lover Malaysia pun ada yang datang jugak.. sbb i invite diorang semua untuk memeriahkan suasana,..huhu. Memang syok habis la waktu tu.. happening tapi i serabut sikit haha sebab rasa cam ramai pelawat lak kat umah hehe.. macam nak raya pun ada haha..

Shooting starts kol 1.30 camtu kot.. habis kol 7.00 malam camtu.. huhu letih gak woo.. huhu.. berkenalan dengan dua orang hos perempuan yang kecik comel.. hehe.. dan krew krew tvyang comel lotey gak. tapi i rasa semua pangkat adik laa kot.. sebab sume panggil i kakak neon kan hahaha cam pelik plak.. padahal ( tak sedar diri tua) ok haha

Sesi shooting tu berkisarkan pasal perbincangan la.. apa yang baik dan tak baik untuk sugar glider.. apa keperluan sugar glider..bincang sana sini.. hihi..yang masuk dalam perbincangan utama (cik neon, wind orga & juga apat farihin)lepas sesi bincang tu pulak..ada sesi gathering sikit.. lepas tu shoots laa perangai kerenah sugar glider ni..so semua orang yang datang haritu keluarkan sugar glider masing-masing dan tunjuk hebat heehehe =P'

Semua yang datang haritu memang sempoi.. saya sangat sangat suka huhu ! so korang enjoy the picture je la yer =P nantikan sama-sama HARINI TAYANGAN original dari TV Alhijrah di rancangan GEN21..SABTU 21/4/2012 pada pukul 2.30 petang ! ohyeahh.

Shoots..tiga orang yangbela sg.. neon, apat, wind orga..dan dua hos GEN21
my frens yang datang dan krew tv al hijrah

dalam rumah i.. huhu,,,

i rasa cam serabut oo aritu tapi cam happening laaa gak haha

belek sugar glider hahaha

borak borak je .. nothing serious.. tapi hahaha blur blur je hahaha

panass wooo lighting

my friends watching

terang nye woo... i nak beli satu lah lampu yang terang tu !! letak dalam bilik hehe
me and izzi my junior dari sek teknik dulu lalalalaa =)

suggies =)

muax !

cium diaa mucuk !

my friends
GATHERING PETS LOVER MALAYSIA 1ST !

lalalaa..

ok babai semua thanks to TV al hijrah =)


# HARI INI TAYANGAN KHAS dari TV Alhijrah di rancangan GEN21 TENTANG SUGAR GLIDER..SABTU 21/4/2012 pada pukul 2.30 petang#













 

Designed by Alieff Artwork