Pages

Sunday, April 29, 2012

Thank You Anonymous, Love You =)

Salam,



Tergelak gelak i tengok komen anonemes hari ni...adoyai..kelakar okay ! =)Bukan kelakar je i rasa.. rasa cam sayu pun ade gak...tersentuh gak la..sekurang-kurangnya ada yang follow up blog silampuneon ni kan...huhu...sayang jugak anonemes ni kat i rupenye...hihi...(perasan japs)

Maklumlah..ade je entri-entri menyayat hati kat silampuneon.com ni..hahah tak pernah reda...

Nama pun blog ye tak..dah macam online diary..blog bukan facebook..dan facebook bukan blog. Dua benda berbeza...facebook boleh jadi quite personal...kalau blog..semua orang boleh baca..very public...

So nak cerita masalah secara terang terangan kat sini..memang lah susah sayang oi..bukan u je baca..my relatives, parents kat sekolah, my students, my ex students, my friends..semua boleh baca kat blog ni kan..

So ada part memang takkan boleh terluah di blog .. sebab terlampau banyak masalah..serabut kepala otak..yang terluah hanyalah kata kata kiasan je....itupun selebihnya tersimpan dalam hati sanubari..

Takpelah itukan dugaan Allah...kata orang..Allah tu bagi dugaan kat kita sebab Allah ingat kat kita..Allah sayang kita..kalau kita tak diduga..tak diuji..maknanya kita sebenarnya jauh dari Allah...

Moga-moga hari hari yang mendatang akan jadi semakin baik...saya cuma mampu berdoa je...untuk diri saya..dan untuk semua orang yang saya sayang...amin...

P/s : kagum dengan blogger blogger lain yang ada masalah yang lebih besar dari i..tapi dorang semua lagi tabah dari i..




 

Designed by Alieff Artwork