Tuesday, April 17, 2012

Sugar Glider : Mating Trio Version (Rebut Awek)

Salam.

Memang resah gelisah sebenarnya bila ada dua pasang sugar glider adult dalam sebuah sangkar. Grrr.. sebab saya telah sedia maklum bilangan sugar glider jantan tak boleh lebih dari betina. Bilangan sugar glider jantan yang ideal dalam sebuah sangkar ialah 1 jantan 3-4 betina. Macam I sekarang.. I cuma ada 2 jantan dan 2 betina. Itupun i dah hantar killer kat kawan I. Kalau tak cuba you all bayang kan 3 jantan 2 betina dalam sangkar tu ? Memang bergaduh la jawabnya nanti...

Actually i know this thing gonna happen to my gliders. Arghhhh...tak sangka it really happen ! Semalam i tak tidur buat exam paper .. aih.. lepas tu i dengar bunyi bising...ni mesti sugar glider i tengah mengawan or bergaduh ni..so i jeling jeling la tengok..takut laa ada yang bergaduh mati ke ape ke...so mak suggies ni melawat kawasan lah..

Tengok tengok...laaa...sugar glider i tengah mating ! Masalahnya.. menyimpang habis ni ! Sampai tiga sekali satu posisi kui kui kui. Muka muka bersalah tersebut ialah shemie, kontot,(jantans) dan ninja(betina) ! (shemie dan kontot  tengah merogol ninja) oh no...kesiannya i tgk ninja...aduih ! 

Shemie dengan kontot ni tak pandai bergilir-gilir ke ? Bukan apa..lagipun mumu (betina) kan ada...kenapa dok pergi bantai ninja je ? Kan ke boleh shemie bantai mumu...dan kontot bantai la si ninja tu...kan sama-sama merasa ? Adoyai...tolong lah...

Hah.. ini gambar yang patut you all tengok...terkantoi segala-galanya...









nak buat exam paper pun tak senang hati eh =,(









 

Designed by Alieff Artwork