Thursday, April 05, 2012

Sugar Glider Joeys Dalam Pouch !


Update !

Hari ni I bawa ninja ke office...huhu dah lama i tak bawa sugar glider ke sekolah..harini sebab tak banyak kelas..so boleh la bawak..i bawa ninja dan mumu teman i =)



Kawan i nak sangat tengok perkembangan joeys ninja..(anak sugar glider)...so i pun tunjuk laa kat dia..excited kot !

Perkembangan joeys :
  • Telinga joeys dah jadi warna hitam
  • Mata joeys dah berwarna hitam
  • Ekor joeys dah jadi semakin panjang
  • Anggota badan joeys kaki dan tangan terbentuk sempurna dan bebas bergerak dalam pouch
  • Joeys semakin kuat menyusu dalam pouch
  • Joeys masih belum nak keluar dari pouch =)



Apa kata you all jeling jeling apa yang ada dalam pouch ninja ni ? Hihihi =)












 

Designed by Alieff Artwork