Pages

Sunday, April 29, 2012

Stesyen Radio Paling Best !

Salam,



Dulu masa mude mudi dulu suka sangat chanel hitz.fm...hihi memang best..dengar GOTCHAAAAA pepagi hari...lepas tu..lama-lama DJ dia pun bertukar..ade yang jadi DJ fly.fm..tetiba hitz.fm dah tak best lagi macam dulu huhu...

So lepas tu...dengan fly.fm pulak...memang best sebab suka sangat dengar suara Nadia, Hafiz, Julls, Prem, dengan Ben...dorang memang sempoi...memang lawak gile punya orang ... sampai sekarang i setia dengar fly.fm..kalau pagi hari mesti dengar KRAPPY CALL dalam kol 6.40am camtu...huhuhu..memang terbaik !

Chanel radio melayu pulak dulu memang minat era. Tapi minat dengar lagu melayu je laa..tapi DJ dia tak mengancam sangat...lepas tu era.fm sekarang ada JOHARA pagi era pulak..mula mula excited jugak follow era.fm sebab ade JOHARA ni...dah tu dengar lama-lama jadi tak best pulak sebab banyak lawak yang tak lawak dan merepek..tak sesuai dengan jiwa i ni...hahaha..so bila era.fm dah jadi boring..i tukar pulak dengan hot.fm..

Hot.fm rupa-rupanya best kot ! Walaupun DJ dia tak mengancam sangat macam Fly.fm..tp DJ dia sangat cool..=) Kalau pagi-pagi dengar hot.fm mesti ada 4 Suara..Fafau, AG, hantu maklimah tu..dengan FBI...hihi..pastu dorang akan baca berita hangat pagi-pagi dan tanya listener pendapat tentang berita tu..so cool jugak la ! Lepas tu hot.fm selalu ada lagu lagu jiwang rock kapak..hahah kadang kadang memang layan lagu lama-lama...hahaha

IKIM.fm juga tak dilupakan..kalau pagi-pagi nak dengar kuliah subuh dan doa free..bukak laa IKIM.fm...dapat mencuci hati yang kotor..sedikit sebanyak =)

Award Siaran Radio Paling Best !
1. FLY.FM
2. HOT.FM
3. ERA.FM
4. HITZ.FM
5. IKIM.FM

Korang pulak rasa chanel / siaran radio mana yang paling best ?



 

Designed by Alieff Artwork