Pages

Sunday, April 22, 2012

Rindu Video dari MR.JEYDEE !




nurul...engkau juga dikenali dengan nama silampuneon..
nurul...kau gemar menaip blog mu itu..
bermacam macam ade di dalamnya 
sungguh tertarik kami yang membacanya..
o gembiraaaaaaaaa.. XD
nurul jangan kau berhenti menjadi blogger yang sejatiiiiiii.. ;)


Salam,

Saje belek belek video i yang ade kat youtube tu.. hehe..teringat satu video lagu yang mr.jeydee buat untuk i...hehehe. so cool !

mr jeydee incase you ade baca blog i ni kan.. please laaa buat lagi video video lagu yang lawak tu.. i sgt admire tau ! 

actually mmg i kagum dengan si jeydee ni sebab dia ni memang pandai main gitar..dan sangat natural laa the way he picks the guitar.. huhu .. banayk video video best kat dalam youtube dia.. time belajar dulu dia selalu buat video pasal kerenah budak budak dalam kelas dia huhu..so cool kan !






 

Designed by Alieff Artwork