Pages

Monday, April 09, 2012

Pets Lover Malaysia {FACEBOOK GROUP}

Salam..

Buat pengetahuan semua..saya dan rakan saya telah menubuhkan kelab Pets Lover Malaysia sempena memeriahkan lagi dunia pemeliharaan haiwan ni =)

 Pets Lover Malaysia {FACEBOOK GROUP}

Saya menjemput kamu semua yang cintakan haiwan..dan membela haiwan perliharaan untuk sama-sama berkongsi idea..meluah rasa..dan berkongsi pendapat di group ini.

Semoga kita sama sama memeliharan keharmonian group ini disamping memupuk rasa cinta yang mendalam terhadap haiwan perliharaan masing masing.

Tak kiralah apa jenis haiwan pun yang kamu bela atau pernah bela..kamu semua dialu alu kan untuk join group ini =) Mari semua memeriahkan lagi group ini !!

Apa yang best di group ini pastinya ... 
  • Group members yang sangat supportive , suka menolong dan baik hati
  • Berkongsi rasa dan menyelesaikan masalah tentang haiwan perliharaan anda 
  • Tak lama lagi akan diwujudkan T-shirt khas Pets Lover Malaysia
  • Gathering Pets Lover Malaysia - perjumpaan antara semua pemilik haiwan perliharaan yang comel comel  (time ni nak show off haiwan perliharaan korang kat orang lain)

 Apa lagi kawan kawan, ayuh kita ke sana =) http://www.facebook.com/groups/387149881304008/ Jangan lupa klik link yang saya bagi ni ok =) chow sin chee =P








 

Designed by Alieff Artwork