Thursday, April 05, 2012

MYVI Lagi Best Special Edition !

Salam..

Selamat petang semua =) Petang petang ni jom kita jenguk apa yang best sangat dengan MYVI lagi best special edition (SE) ni??

Yang ini bukan saya punya ya...ini si ery yang punya. Saya tolong promote je untuk beliau sebab beliau sebuk suruh saya tayang kereta dia dalam blog ni hahaha =) Tapi tak dinafikan MYVI lagi  best Special Edition ni memang memikat hati..











Pengalaman saya naik kereta MYVI lagi best special edition ?
  • selesa
  • ruang kereta besar
  • ada airbag
  • alas kaki yang cambest !
  • ruang bonet pun boleh tahan besar
  • monitor touchscreen
  • audio player yang boleh cucuk thumbrive
  • boleh connect bluetooth handphone korang dengan speaker..bila orang call..terus tekan monitor boleh dengar loudspeaker satu kereta
  • ada garmin, gps yang boleh bawa korang ke mana mana pun adui !!!!
  • kalau tak pakai seat belt nanti ada bunyi tet tet tet
  • stereng boleh adjust atas or bawah
  • side mirror auto hide
  • part gear kat tengah tengah dashboard
  • ada children lock di gear
  • seat kereta tinggi
  • kulit seat yang best !!





 

Designed by Alieff Artwork