Saturday, April 14, 2012

Kucing Jalanan.

Salam,

Psst.. haritu i ada nampak jiran sebelah rumah i masukkan kucing kucing dia dalam kotak...then dia suruh anak dia buang kucing tu kat hujung corner jalan rumah i...almaklum sajalah.. rumah i kan corner lot kat situ.. kalau kucing tu dibuang kat hujung jalan..rumah paling hujung tetap rumah i..so kucing kucing yang dibuang tu terus meluru masuk rumah i la..mintak makanan...alahaiii...lemah betul la...huhuu..

Mak i pulak jenis alergi dengan kucing tau tak.. kalau dia kena alergic tu..habis kulit kat badan dia naik kudis ... ahaa...alergic jangan main-main tau. So mak pun tak suka lah kehadiran kucing ni...adoyai...

Anyway nasib baiklah budak budak mengaji anak murid mak i dah bawak balik dua ekor kucing ni...lega hati den =)








 

Designed by Alieff Artwork