Sunday, April 08, 2012

Bio Serum ROSKEN SKIN REPAIR Untuk Hilangkan Parut.

Salam,

Saje petang ni boring taktau nak bincang sal ape ek... huhu nak keluar..kereta kena rembat...nak tengok tv..mak dengan kakak bantai tengok cite korea...aihh tak best tak best haha...ok..mari kita cerita tentang Bio Serum ROSKEN SKIN REPAIR  =)



Bio Serum ROSKEN SKIN REPAIR. Minyak ni Made In India. Jenama Rosken pun memang tip top kat pasaran kan ?

I pernah dan masih menggunakan produk Bio Serum ROSKEN SKIN REPAIR  ni. Sangat sangat best sebab ? Apa kelebihan Bio Serum ROSKEN SKIN REPAIR  ni ?
  1. Sangat best sebab bio serum boleh melicinkan kulit muka kita .. nanti jadi sehalus bayi ecewah..
  2. Bau dia sedap dan menenangkan...yummy !
  3. Minyak bio serum tidak melekit dan senang disapu.
  4. Let say korang ada parut kan...korang apply la bio serum ni kat parut tu..nanti parut tu lama-lama akan jadi lembut..dan pudar sikit..bukan pudar serta merta tau..kalau parut biasa je mungkin dalam 1minggu ke 3minggu boleh hilang..tapi makan 3 bulan-6 bulan jugak laa kalau parut korang tu kesan degil.. =)
  5. Menghaluskan dan memudarkan kesan parut.
  6. Boleh guna dalam mandian.
  7. Boleh menyamaratakan warna kulit korang.
  8. Boleh la guna kat parut jerawat ke, parut luka ke, kulit kering kem parut lepas bersalin ke, kulit kedut ke..dan kulit ton tak sekata...
 Ok, sekian terimas =) Huhuhu...ni benda wajib ada atas meja solek ok !





 

Designed by Alieff Artwork