Saturday, April 21, 2012

Armrest Kereta Viva.


Salam,

Hai everybody.. dah tidur ke semua ? Lewat pulak rasanya nak berblog pul 1.30 pagi ni.. huhu...Just nak share cite sal si jantung hati i ni.. baby i yang paling cute ni..dan yang paling berjasa ni hahaha...

Cak bom bom cak ! hai neoryna..kenapa kau sunggul comel =) heheh.

Aktiviti yang hanya akan berlaku 2-3 bulan sekali ialah = aktiviti basuh kereta ! hahaha...pernah tak ade orang basuh macam i basuh.. 2-3 bulan sekali ? gile ke ape. hahaha.. memanglah tak rajin nak basuh sendiri.. tapi kalau g carwash pun asyik rasa tak sempat jer hahahaha...

Neway.. my car finally ada arm rest ! hahaha berlagak japs.. korang punye kereta ada arm rest ke ? Hehehe.. thanks cik ery sebab suggest kat i arm rest ni. I beli di seremban dengan harga RM55 jerk ok ! Kalau di tempat lain pastinya hargga jauh lebih mahal.. range harga rm85- 100 gitu ! dah alang-alang i datang seremban..kan.. rembat je laa ape ape yang murah kat sini huhu.

comel kan arm rest kereta i ni =)
 
sebaldi air sabun hehehe

kereta biba i dah lama tak basuh.. haha da berapa lama tah ahahah

mendung pun tak kira nak basuh gak !! nak ribut ke nak taufan ke i tetap nak basuh gak !! (teteiba jadi rajin tahap gila)
hai viva

inilah dia arm rest yang dibangga banggakan sangat tuh ! hahahahah

amboi bersihnya kereta anak daranya... hahahah hebat !

ni yang paling i suke hahahaha... jangan main main dengan i.. driver kereta ni takde kereta tau !!

dalam arm rest boleh la letak spek mata itam k.. nagn gula gula chewing gum hehehe


hanger ni i suka pakai.. sangat berguna kalau nak sangkut barang barang shopping dan juga sampah hahaha

 yang ni pon suker gak sebab im superneon
 E31 !!!!


 

Designed by Alieff Artwork