Pages

Sunday, March 04, 2012

Iklan di Silampuneon !

Salam,

Buat masa ni memang blog ni dah ada regular advertiser dah. Thanks a lot kepada advertiser yang sudi letak iklan di sini. Saya kalau boleh nak tolong promote your product as much as i can...so kalau you all nak letak iklan disini..please please :

- Follow up with me via email..
- Attach gambar dan details =) 
- Follow up lagi jika email tak berbalas atau lambat balas..
- Remind me to promote and give me idea how to promote..
- Kalau email tak dibalas, terus sms I...

Maklumat lanjut tentang beriklan di sini ?
 

Latest paling i dengar, advertiser i dapat customer melalui blog ni sebab nak beli Sauna Set RM400.00...melalui blog ini tau...melalui blog silampuneon juga..banyak customer dah memenuhi kelas jahitan kak suri di balakong. Kak suri pun sangat sangat berterima kasih kat i sebab banyak promo kedai dia..now dah tak perlu promo susah susah...semua orang cari maklumat di internet je kan ? 

Because i akan selalu promote dan berharap agar iklan you all masuk di page pertama google...so lagi banyak info berkenaan produk you all..lebih banyak peluang you all dapat untuk promo product you all..

Antara iklan di silampuneon =)









 

Designed by Alieff Artwork