Pages

Thursday, February 23, 2012

Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !

Salam,

Pagi ni rasa macam tak nak tido jer...walaupun sakit tekak, perit dan agak selsema...tapi hati ni masih tertanya tanya...apakah...mengapakah...bagaimanakah...

Ewah...kenapa ye ? Kenapa ninja si sugar glider kesayangan ku tu lain macam je malam ni ? Malam ni tengok dia kerap sangat jilat pouch dia..sampai basah basah gitu...

Saya cekup ninja...macam biasa..mesti saya ken check perut dia..kali ini ada bonjolan sikit. Eihh...mana tau buncit perut sebab banyak makan ke ? Saya pun tak pasti...

Kemudian saya tenung ninja sambil ninja berada di tapak tangan saya...ninja masih menjilat pouch..kali ni ninja tarik dan tarik lagi pouch doremon dia tu..mak aih..boleh tarik panjang dan lebar lagi...boleh masuk jari kita dalam pouch dia tu..besar betul...first time ninja buat camtu..

Lepas tu..i cuba jeling jeling kat pouch ninja tu... i tgk macam perut ninja cam bergetar getar je...ade ape ape ke kat dalam tu ? Jeling lagi ... ternampak macam ada biji kacang kecil dan merah gitu...ape benda tah tu ? Betul ke mata i malam malam buta ni ?


 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja ! 

Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !

Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !

Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !


Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !

 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !
 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !

 Sugar Glider Bunting ? Ninja oh Ninja !


Dah la kol 3.00 pagi nih...memang tak tido laa i pk malam ni...apa benda laa agaknya dalam perut ninja tu...betulke ninja bunting ? I tak percayalah...adoyai...somebody please make me believe that this is happening !

So, i harap kalau betul ninja bunting aka preggy ... jagalah peranakan tu elok elok...wahai si anak dara bunting ku...huhuhu...eihh !! tak sure lagi tau..tunggu i update lagi gambar gambar ninja lepas ni...you all mesti nak tengok perkembangan dia kan ??






 

Designed by Alieff Artwork