Pages

Friday, February 03, 2012

Fungsi Dahan Pokok Dalam Sangkar Sugar Glider.

Salam.
Huhuuu...apa nak cerita ya malam ni? Nak share gambar gambar shemie je malam ni. Kali ni saya tak letak buah dalam bekas dah. Semenjak ada dahan pokok jambu dalam cage sugar glider ni..saya potong buah dan cucuk pada dahan pokok tu je...pandai pandai lah shemie dan ninja nak makan O:-) malam ni shemie and ninja makan buah betik dan pear. Siang tadi dorang dah belasah banyak cengkerik dan ulat roti...muhahahahah..love you baby!
P/s : Fungsi dahan pokok dalam sangkar sugar glider katanya boleh bagi sugar glider kita asah gigi dan kuku dia...bagi lagi tajam macam drakulaaaaa...anyway...kalau ada dahan pokok nampak lebih natural kanO:-) babai!

Published with Blogger-droid v2.0.4
 

Designed by Alieff Artwork