Pages

Friday, February 03, 2012

Fotografi Murah Untuk Pelbagai Majlis !


Mencari photographer yang terbaik, best dan power untuk event atau majlis anda ?
Nak pakej fotografi yang murah dan berpatutan ? Mari sini saya rekemen kat korang semua !!

Disini saya nak recommend photographer yang terbaik untuk kamu semua ! Kalau ada apa apa event, bolehlah kamu contact photographer ini kerana orangnya sangat friendly, baik hati, ceria, peramah, boleh dibawa berunding. Risau tentang harga mahal ? Mencari harga yang berpatutan ? Jangan risau...bab harga tu boleh negotiate lagi = ) Diorang ni kira terbaik di Kuala Lumpur lah !! Tanya mana mana orang...mesti orang kenal photographer dua orang ni tau !

Hubungi Photographer & Dapatkan Pakej Murah !
Sangat hebat  dan sungguh ceria !!

Hubungi Photographer & Dapatkan Pakej Murah ! 
Menggunakan kepakaran dan kemahiran yang ada dengan penuh kusyuk !

Hubungi Photographer & Dapatkan Pakej Murah ! 
Ada nilai seni gitu!!

Dalam entri ni, saya perkenalkan dulu photographer yang bertauliah ni. Kalau anda berminat nak gunakan khidmat tangkap gambar, bolehlah hubungi kedua-dua photographer di bawah. Saya akan paparkan lebih banyak gambar-gambar yang menarik hasil tangkapan photographer yang terbaik dari ladang ni dalam entri seterusnya ya.

Event : Wedding , Birthday, Party, Indoor & Outdoor Function, Games , Portraiture dan lain lain

Photographer
Ezy
0122850502

Alock
0125393020

Nantikan gambar gambar job oleh photographer ini dalam entri seterusnya ya ! Nak cari orang tangkap gambar untuk kenduri kahwin ? Carilah mereka !!! Apa lagi cepat call !!



 

Designed by Alieff Artwork