Tuesday, February 07, 2012

Customer Paling Happening Yang Datang Rumah =)

Salam,

Kelakar betul customer i kali ni. Datangnya dari Petaling Jaya...tak arif pulak jalan nak ke cheras. Huhu..berbekalkan semangat dan kegigihan yang ada...si mummy, dan anak anaknya datang ke rumah saya sampai tersesat barat pulak dah ! Hahuahuahu...cian dorang hahaha..

Yang bestnye tu...time time dorang tersesat barat tu..dorang pun singgah lah kat SHELL nak tanya direction. (area damai perdana)..

Customer : hello nak tumpang tanya taman cheras utama kat mana ? (sambil bawa bonding pouch)
Orang minyak : oo taman cheras utama, nak cari sapa ? nak cari neon ke ? (dah agak sebab tengok bonding pouch)
Customer : aah, hahah nak cari silampuneon laaa...
Orang minyak : Oohh neon ! tu kawan saya tu.. saya ni kawan dia aksyen kamen. HUhuhu..

Hahaha...kebetulan pulak kawan i ada kat stesyen minyak tu kan ! Si Aksyen Kamen laaa siapa lagi. Hahahaha...nasib baik aksyen kamen ada...boleh beri direction sikit kat customer i tuh...hehehe =) 

Akhirnya sampai jugak customer i tu depan rumah i...huhu...comel comel je i tengok anak beranak ni. Riuh rendah rumah i macam Hari Raya pulak XD Seronok i tengok diorang pilih barang sugar glider huhuhuhu =) Thanks yaaaa kak ! Saya jual yaaaa nextime tamau sesat sesat lagik =) Heheh ! Cayok !!



Macam ni lah keadaan kalau customer datang umah...kadang kadang i open kat laman rumah je...kadang kadang suruh diorang masuk rumah pilih sendiri...huhu..syok layan customer... =) Oklah..babai yall ! muahhxx much love !








 

Designed by Alieff Artwork