Monday, February 27, 2012

Carwash Terbaik di Jelebu !

Salam...

Thanks a lot kepada bintang eridanus sebab sudi luang masa basuh kereta neoryna saya ni...maklumlah dah lama rekues..hari ni baru dapat tau! Waiting list ramai woooo...
 


Sabun basuh pakai sabun basuh pinggan je..yang kaler hijau tu..huhu..katanya lebih banyak sabun..dan tak menghakis cat...

Bila tang lap body kereta pulak..guna wiper cermin kereta dulu...lepas tu baru guna kain khas yang serap air..jangan guna sebarang kain. Katanya kalau guna kain biasa..calar lah body kereta...hamboiii...

Selepas lap kereta..bersihkan bahagian dalam kereta pulak...bermacam macam sampah ade..sotong,tapak sulaiman,peti ais,gajah dan zirafah turut dihumban keluar dari kereta ku...huhu serabot!

Langkah terakhir ialah vakum kereta. Hoyehhhh...ni paling best sekali..kereta i tu dah macam padang pasir dah...huu tebal dengan pasir..












Penyudahnya...kereta ku jadi cantik berseri seri gituuuu...yahooooo thank you bintang eridanus...lalalallaa..boleh balik kl dengan hati yang girang...

Next time boleh lah servis kereta i lagi ye hehehhe...nanti i belanja you makan tomyam power lalalalalaaaa...:-D thanks thanks thanks....
Published with Blogge




hehehe.,..bukan kereta yang ni tau..ni kereta baru bintang eridanus...
myvi se =)
 

haaa yang ni baru kereta viva neoryna =)
 

Alhamdulillah...selesai dan terima kasih kepada seisi keluarga Pakcik Asli...terima kasih sebab bagi saya tumpang toilet, tumpang solat semuanya sekali la=) segan saya...huhu

r-droid v2.0.4
 

Designed by Alieff Artwork