Pages

Sunday, January 08, 2012

Sugar Glider Silampuneon dalam Berita Harian.





Salam.

First and foremost nak ucapkan terima kasih pada encik sani dari berita harian sebab sudi interview saya. Seronok berbual dan bercerita pasal benda yang kita suke buat betul tak?

Pagi tadi keluar bilik je mak bagitahu yang makteh dari melaka ada call. ,katanya ada cerita pasal saya di berita harian,rona.

Kami pun belilah surat khabar...seronok baca surat khabar harini sebab ada nama nurul aina zakaria dan nama anak anak kesayangan sekali, shemie dengan ninja.

Mak bebel sebab takde muka saya dalam suratkhabar tu. Heheh takpe laa..tak kesah la ada muka ke takde ke...dalam blog ni pon dah banyak dah muka saya kan?takpe takpe...saya dah edit dah ada muka saya dan anak anak sekali...hehehe...

Yang penting saya suka sangat penulisan tentang diri saya dalam sisipan rona berita harian tu. Sempoi giler lahhhh.

Ok babai semua....i love you alll...thanks kepada semua pembaca blog silampuneon dan korang semua yang selalu sokong saya...salam..

Published with Blogger-droid v2.0.2
 

Designed by Alieff Artwork