Pages

Thursday, January 26, 2012

Sugar Glider Gathering Part 3 !

Salam...

Dikesempatan yang ada ni..saya nak kongsi gambar Sugar Glider Gathering kali ketiga nih. Huhu...Walaupun seciput sahaja yang hadir...seronok juga dapat berkenalan dengan papa papa suggies yang baru dan suggies suggies yang comel. 

 Sebelum korang scroll ke bawah..jemput tengok entri :
 Sugar Glider Gathering Part 3 

Lokasi : Pullman Lake, Putrajaya.
Mak Bapak sugar glider yang hadir : Faz Freax, Capit & Neon + adikku yang setia menemani ku dimana sahaja ku berada hahahaha
Anak-anak suggies yang hadir : Sky, Shemie , Ninja, Lala. (4 ekor semuanya)

Actually segan jugak nak dtg ni sebab geng lama takde kan...sume member member busy...tapi..kalau tak jumpa diorang ni...mana nak bertambah member sugar glider ye tak ? Takde yang baru...takde juga yang lama ye tak ? =) So diharapkan...lepas mini gathering ni, capit dengan faz boleh la join the next gathering dengan setianya okayh !

Ohya, siapa bilang kuala lumpur takde pantai ? Ada lahhh...dekat Pullman Lake ni lah ! =) Huhuhu...pantai fake okayh pantai fake! Tapi okay jugak per...comel comel jer tempat dia...Huhuhu...ramai juga orang lepak sini..buat aktiviti kekeluargaan gituw ~

Ohya...thanks laa kepada capit dan faz sebab sudi lepak dan kongsi cerita + pengalaman sal sugar glider ni. Dua dua mamat ni sengal sengal udang jerk. Serasi bersama gituw ~ Kelakar saya tengok. Yang si faz ni beli sugar glider kena tipu...konon PURE AUSSIE...keh keh keh...takpelah..sky pun comel ape..

Yang capit tu lagi lah sengal...cakap rapu rapu macam ikan kerapu XD Tapi dia dah ada 3 ekor anak...Lala, Lulu, dan Kiko...salah sekornya dah hilang lari entah kemana...

Neon punya anak steady jerk...shemie dan ninja macam biasa lah..tunjuk adegan seniority...hehehe..dorang baik ! Macam mak dia jugak kan !! =) Peace !

Okaylah semua...I nak pergi keluar jalan jalan ! Till then...babai lap you all ! Muahhhxxx =)























ok tata titit tutu =) muahhx !



 

Designed by Alieff Artwork