Sunday, January 15, 2012

Mesin Jahit Singer & Bisnes.

Salam...

Alhamdulillah...bisnes tengah berjalan lancar sekarang. Tambah lagi iklan free kat berita harian haritu kan. Ramai yang mencari cari aksesori mainan sugar glider dan bonding pouch untuk sugar glider ni.

Saya sayang betul dengan meain jahit singer saya ni...buat masa ni mesin jahit ni tak pernah lagi meragam. Cuma kadang kadang sahaja putus benangnya. Kalau dulu terkial kial lagi nak pasang benang..tapi sekarang dah pakar dah.kalau dulu terkial kial fikir kenapa mesin jahit stuck..sekarang dah tau dah punca penyebab mesin jahit merajuk. Dah pandai pujuk mesin jahit dah heheh..

Semakin banyak kain yang saya borong..maka makin banyaklah esaimen menjahit aksesori sugar glider tau. Menimbun kain yang belum dijahit...ada banyak juga kain yang belum dipotong.

Bila saya buat aktiviti menjahit ni?Selalunya memang ikut mood je. Sebab tu produk tak banyak mana pon hehehehe...kalau rajin saya buat. Kalau tak rajin maknanya takdelah stok. Hahaha....

Harap harap bisnes akan sentiasa berjalan lancar...amin... I love you allah.:-D


Published with Blogger-droid v2.0.2
 

Designed by Alieff Artwork