Pages

Wednesday, January 04, 2012

Logo Logo Halal Yang Tidak Dibenarkan.

Salam...


Kita ni kalau beli barang makanan atau apa barang sekalipun..mesti kurang ambil berat tentang logo halal...


Contoh paling mudah...kalau perut tu mengidam nak makan laksa kat Old town white coffee ke...kita main redah je makan..tapi kat restoran tu takde pon tanda halal...kan...


Macam macam lago barang makanan yang menggunakan pelbagai pattern logo halal..tapi masih nak redah makan...


Apa kata kita sama sama check dan jangan beli lagi barang makanan yang mempunyai logo halal yang tidak diiktiraf ni?


Renungkan dan selamat makan makanan halal...


Published with Blogger-droid v2.0.2
 

Designed by Alieff Artwork