Sunday, January 01, 2012

Gotong Royong PPKI Sebelum Sekolah Bermula.

Salam,

Cuti dah habis ! Wake up all children and teachers ! =) School holiday is over..jumpa lagi pada pagi Rabu, 4 Januari 2012 ya ! Pagi Rabu yang pastinya dimulakan dengan Perhimpunan Pagi seperti biasa...Hehehe...=)

Minggu terakhir bulan Disember 2011 (minggu lepas), cikgu cikgu sekolah semuanya sibuk meeting , sibuk gotong royong kat sekolah. Maklumlah, sekolah nak buka dah... Semuanya mestilah nak baru..Kami cikgu cikgu PPKI agak gembira sebab banyak fasiliti yang baru dapat...

Happy tu memang happy, tapi kami pening kepala nak susun kat mana ? Sebab banggunan pendidikan khas sangat kecil...ruang belajar murid-murid sesak. Ditambah pula dengan beberapa orang murid baru...cikgu masih lagi 5 orang...murid hampir 30 orang...PPM cuma seorang sahaja..jadi amat payah, tapi anggap saja COBAAN...

apa azam tahun baru ? alaa...taktau pulak !! japs nak pk dulu...hehe

hadiah dari cikgu lee =) xie xie ni

hadiah dari cik aishah hehe =) dari thailand nih 


PPKI dah ada TV LED!! Sape yang rosakkan ni, cikgu denda rotan jerk !




Microwave oven baru hoyeah...tak sabar cikgu nak ajar anak anak murid memasak ok !

DVD player PHILIPS ! & Blender Pensonic Holiaooo =)

PLAYER RADIO  DVD COMBO...perghhh ini pun dapat jugak best !!

aktiviti menyusun barang !

penat woo susun barang..berat giler !

best tak dapur masak kami ?

gotong royong sekolah

kemas almari

testing dapur masak baru

angkat meja kerusi baru...buang kerusi meja lama

peace mumuahh !

haahhh cantik tak kerusi meja baru ? dah macam kelas tuisyen dah PPKI SJK C SAM YOKE NI =)

yang meja kerusi lama ni dah tak pakai dah...hehehe

banyaknya kerusi meja baru

senyuman cikgu cikgu dan PPM =)

berpeluh ketiak =)

neon neon !

rakan sejawat =)

meja cikgu neon 2012 !! ohyeah...kemas kemas sikit..sebelum kemas tadi macam sampah sarap !

takdde duit ke nak beli rak, pakai kotak jer ??? haahaha..yeelaa nanti saya beli laa

kat dinding ada gambar tersayang hehehe

bantal gajah yang dapat menemani ketika mata kuyu ~ apakah ! Hehehe

jumpa you all semua pada 4 Januari ya..babai mumuah !!

2012...apakah yang bakal menanti......




Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork