Tuesday, December 20, 2011

Tayar Pancit.

Salam,

tayar pancit wey !

apa nak buat ?

tayar pancit


Pernah tak kamu experience tayar pancit ? Perkara ni terjadi masa saya out pergi bank kelmarin. Keluar kereta jer tengok tengok tayar dah kempis. Tetiba nampak pulak paku yang terjunam dalam tayar tu...sape punya la paku jahanam ni...jahanam tayar kereta I....uhu...

Disebabkan i tak pernah experience tayar pancit, I ingat mampus laaa kena bayar ratus ratus tukar tayar ni...mati I...So I pun terus pergi ke bengkel tukar tayar kereta...
Machaa tu pun take out paku tu, kemudian beri pada I. Machaa tu tongkat kereta I, and tampal something dalam tayar tu...kemudian pam sedikit. 

Berapa Machaa ? RM5 Cik adik manis...I pun hulur dengan rasa bangga nya...RM5 jerk !! Hehehe...sengal punya orang kan..Mana  tau tampal tayar bocor murah je rupanya...Hehehe..Tq machhaaa dey !!



Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork