Pages

Wednesday, December 14, 2011

Sugar Glider : Sentiasa Bersama Mu...

Salam,

Tiada apa yang nak diceritakan melainkan mahu berkongsi gambar terbaru shemie dan ninja di sini...=) Kuku mereka seperti langsuir...tak dapat nak bayangkan betapa sakitnya bila bermain dengan anak anak (T~~T)....

Ada orang tanya...
"You main dengan ini saja tak apa ke ? you takde boyfrien ke ?"
"Asyik main dengan sugar glider je...tak nak ada boyfirend ke, tak nak kahwin ke?"

Hehehe...dalam hati siapa tahu kan ? Kan  Tapi shemie dengan ninja mesti number one =)

shemie dan ninja tidur nyenyak
 

tidur di pangkuan mummy dia

shemie mimpi jadi superman

ninja bermain di halaman rumah

ninja comel

mula merayap

pusing satu badan

paling best kuku masuk dalam kulit muka....slurpppppp !!! sakit nye

ninja berbisik sesuatu....

mata nya buntang

mucuk i love you

cium dia !!

cium lagi

mata mu hati mu...

dua dua pun mummy sayang sayang !

bacak !

time to sleep

mamai

nak tidur balik

urghhh

halooo

babai

masuk dalam poket pulak

tidur dalam poket

main hide and seek dalam poket pulak

mamai

babai semua jumpa lagi dalam entri yang lain !




Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork