Pages

Saturday, December 24, 2011

Sugar Glider : Semua Orang Nak Bela Sugar Glider !

Yang disini bela sugar glider, yang orang belah sana pun bela sugar glider jugak. Masing masing nak cakap sugar glider sendiri lagi comel ! Muahaha....Mana boleh lawan kecomelan shemie dan ninja kan =) Sayang korang !

Apa nak buat ek aktiviti hujung minggu kali ni ? No idea...lalala...hari ini nak bagi my baby singer rest...sebab my baby singer (mesin jahit) merajuk sakan...geram jer. Bila mesin merajuk,, i pun nak merajuk dari menjahit sebentar =) Huhuhu...babai semua...have a nice weekend !

Thanks takky dan whitecapuccino for comment latest entry ! =) Have a nice weekend yahhh !

opocot !

geget ninja !! mamammm
  

comel

ya allah siapa yang tak mandi ni ? ninja ke mumy ?

kacau jer

 tutup muka !

nyenyak...

pura pura tido ek !! bangunnn

halo ! (keadaan bilik bersepah dengan barang menjahit)

ayoyooo !

babai semua !




Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork