Wednesday, December 28, 2011

Sugar Glider Mengawan !!

Salam,

(entri 18sx) Hallo semua ! I tengah dalam musim terkejut ni !! Kenapa ? Sebenarnya macam biasalah, you all pun tahu i memang sayang sangat kat sugar glider I kan ? Shemie dan ninja tu ibarat anak kandung I tau...ish ish ish...

Bermula minggu ni, start hari Isnin haritu...I perasan ada perubahan dekat anak - anak I ni. Dari bilik, I dengar...kenapalah my baby ni gaduh gaduh menjerit yer ? I pun pergi leraikan...i tak nak diorang gaduh..bila I leraikan shemie dengan ninja, diorang melekat balik....

Aik ?
Kenapa my sugar gliders melekat pulak ni ? Bila I amati betul betul...baru I nampak...anu shemie terkeluar panjang siottt...pasti shemie terkam si ninja ni...rupanya my sugar glider ni tengah mating...tengah buat sex rupanya...tuuuuut !

Sorry la, mummy dia tak pernah ada pengalaman tengok sugar gliders mating lah katakan...huhuhu...

So anyway, I pun ingat nak main main dengan diorang macam selalu...tapi tak boleh. Kenapa ? Sebab...diorang akan mating bila diorang celik mata...bila diorang tidur je diorang tak buat projek. So bila timing I nak main dan manja manjan dengan diorang ?? Time diorang bangun jer diorang dah start buat dah..Hari hari macam tu...

Siang sugar glider ni tidur, bila malam buat projek jer. I nak cium nak main-main pun tak boleh. Bukan apa, kalau I tarik diorang keluar dari cage, maknanya I ganggu timing intimacy diorang.. I tak nak lah kacau anak anak I tengah bermesra...Uhhhh =( Sedey...tak pat main dengan diorang !

Pssstt...pagi tadi masa bangun subuh, I nampak shemie dengan ninja tengah syok mating lagi...so I stop jap, tangkap gambar...bagi you all tengok...  ~anak anak I dah besar rupanya...dah kahwin !! Tak lama lagi pregnant sugar glider I ni...

sorry baby, mummy tangkap gambar kamu !! cepat pregnant !!

i love you sayang ! miss you tauu dalama kita tak manja manja tauuu


 Gambar Sugar Glider Mengawan / Mating


 Gambar Sugar Glider Mengawan / Mating



Gambar Sugar Glider Mengawan / Mating


Gambar Sugar Glider Mengawan / Mating


Gambar Sugar Glider Mengawan / Mating







Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork