Pages

Friday, December 09, 2011

Port Dickson

Haloo ape khabar semua..sedang kamu membaca entri ini,saya sedang dalam perjalanan ke Port dickson..




Sekarang ni testing pakai blackberry bold pulak. Tengok syok ke tak syok nak blogging...Hehehehe..nampaknya macam best blogging guna blackberry bold ni..nak beli yang ni boleh tak?

Anyway harap hujung minggu korang semua dioenuhi dengan rasa bahagia dan ceria selalu..kalau ada yang tak ceria tu, carilah keceriaan anda..

Oh ya..macam biasa..hidup saya lebih ceria dengan adanya anak anak comel saya,shemie dan ninja...diorang akan ikut ke mana sahaja mummy dia pergi...cett barang barang diorang je lagi banyak dari mummy dia hehehe..

Ok babai semua take care..






Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork