Pages

Friday, December 23, 2011

PMR 8A, Tahniah Adikku !

Salam,

Psssttt...sebelum sampai ke sekolah semalam, adik I telah berak dua kali kat MCD sebab cuak punya paasal kan...Hahahah...lawak betul !

Alhamdulilllah...tahniah kepada adik ku Emeir Eizzat, kerana berjaya mendapat 8A dalam PMR nya ! Dalam perjalanan we all ke MRSM Kuala Kubu semalam, saya terhenjut  brek emergency kat tepi jalan semata-mata nak jerit macam orang naik roller coaster hehe...(teruja sangat adik dapat 8A tuh...) Dapat tau keputusan pun dari SMS jer...

Anyway...sampai sampai MRSM...teruja saya dah hilang sikit sikit dah. Hehehe. kenapa ? Heheh..sebab hampir semua pelajar yang amik PMR di sekolah tu dapat 8A!! Hampir semua beb...yang tak dapat 8A pun, dapat 7A...

Tahniah kepada semua pelajar PMR ya..yang tak dapat 8A jangan sedih sedih tau...Nanti naik tingkatan 4 belajar sungguh sungguh lagi ok ! Babai !

ok dia tak nerd pun ok...dia suka sgt pakai spek free tu...ishhh semak I tengok dia pakai spek nerdy tuh !

tengok keputusan PMR..huhuhu semua dapat 8A ! ramai giler kot !

 peace yo

 tenyum !! tahniah ye...nak bagi hadiah ape ek kat adik I ni...
dia mintak FIXIE & CAMERA DSLR tuhhh !!






Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork