Pages

Monday, December 12, 2011

Penunggu Istana : Cerita Uncle Seekers.

Salam,

Kamu pernah tengok cerita ni tak ? Mesti dah ramai yang tengok cerita ni kan..saya je yang baru tengok ! Penunggu Istana Billah. Cerita ni pasal Uncle Seekers dan anak anak buah dia pergi buat kajian dalam istana ni. Nak tengok ada penunggu ke tak ? 

Ada label kat DVD ni...mengatakan certa ni kisah benar la, rakaman sebenar la, ape la...heh...betul ke ? Di akhir cerita ada watak yang mati dibunuh, ada juga watak yang kononnya hilang sampai sekarang tak dijumpai. Siap credit lagi kepada pihak polis, keluarga allahyarham, bagi menyakinkan lagi bahawa cerita ini sahih, benar, realiti ....

"Tiada sebarang tokok tambah, hanya rakaman sebenar yang dipamerkan. Sama ada mempercayainya atau tidak, terpulang kepada anda kerana inilah sebenarnya berlaku sewaktu mereka di sana."

Kalau ye pun cerita ni berdasarkan kisah benar, state la kat situ yang cerita ni lakonan balik...ade ke tulis rakaman sebenar ~ Poyo...

 betul ke tak cerita Penunggu Istana?

 Penunggu Istana
 Penunggu Istana
 Penunggu Istana
 Penunggu Istana

 Penunggu Istana
 Penunggu Istana

Tapi agak seram gak la...pandai gak diorang ni buat cerita seram. Hehehe...Macam cerita paranormal orang barat tu la...sebijik camtu. 

Oklah, sampai disini saja. tata.





Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork