Monday, December 12, 2011

Pengawas SPM Paling Best : Makan Steamboat !

Salam,

Inilah dia geng geng pengwas SPM yang paling best tu...Hehehe...Im glad to know you all...terima kasih kepada kakak kakak yang comel dan gebu gebu diatas kerjasama dan layanan yang baik daripada korang semua. Mana salah silap tu, harap diampunkan ya...Gembira sangat dapat kenal dengan bermacam jenis orang dan bermacam ragam ni =) Next time jumpa lagi ya !

neo silampuneon, kak mala, kak dayah, kak putri, kak ju, dan liza
ini gambar masa bertugas di sekolah tuuttt ! ~

kak putri, neo silampuneon, kak mala, liza, kak dayah dan kak nina
yang ni gambar masa kami lepak di rumah kak nina untuk aktiviti makan steamboat dan karaoke ! hehe ~=)

semua dah kahwin yer...yang single ? cuba teka ?? hehehe

yang paling tak sabar nak makan !

gambar makan steamboat yang enak

tiram, udang, fucuk, kuah sos kicap dan sos cili

cendawan, dan kangkung

agar agar yang dibuat khas oleh liza...

mula memasak steamboat !

dah menggelegak !
 
bahan bahan makanan yang menggiurkan

dah masak ! time to eat !!

Ok babai...=) BURPSS...





Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork