Friday, December 30, 2011

Lelaki Tak Bertanggungjawab !

Salam,

Malam ni I nak buat entry emo sikit.
 pasal suami yang tak bertanggungjawab..harapkan pagar..pagar akan padi !!



Pagi tadi I dengar FIX-IT di Fly.fm...Crew Flyfm kena selesaikan masalah orang. Kali ini masalahnya tentang masalah rumahtangga. 

Isteri mengadu kat Flyfm...Dia dan laki dia try nak ada anak selama 6 tahun perkahwinan. Tapi still tak dapat dapat anak....sampailah baru baru ni si isteri ni dapat tahu yang suami dia dah  ONE NIGHT STAND (main) dengan pempuan lain, dan perempuan tu got pregnant pulak.

So Isteri ni cakap kat suami dia..you buat lah pilihan.. Samada selamatkan perkahwinan pilih dia, or pilih perempuan tu dan baby tu...

Lelaki tu pilih perempuan tu dan baby tu okay! LIVE dalam FLY.FM lagi tu...bapak sedih kot ! Dia kata kalau isteri dia lebih bahagia dia blah, dia sanggup blah dengan prempuan dan baby tu. Katanya, baby yang bakal lahir tu adalah innocent. What the fish kan ..

Katanya lagi, lelaki tu kata orang yang bercakap dan menilai tak sama dengan perkara dan keadaan yang dia lalui...so dia bajet tindakan dia betul ke ? Grrrr...


Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork