Sunday, December 25, 2011

Jaya Jusco Seremban 2.

Alhamdulillah, dapat lagi merasai keseronokan dan kegembiraan bersama famili kecil ni hehe...mula mula rasa bengkak jugak awal pagi tu, da sampai di seremban, tapi orang jolobu baru nak masuk bilik air mandi...ish ish...nasib baik I bawa my belove brother tau...best sikit ! Tak tau pulak orang jolobu datang bawak dua lagi tentera....hehe...

Orang jelebu kali ni bawa sugar glider baru nak ditunjukkan pada I...sugar glider yang diorang beli (underage) dulu dah mati salah seekor nyer...lepas tu yang sekor lagi dijual balik. Kali ni datang dengan sugar glider yang baru, yang lebih besar dan comel...alamak ! Diorang hampir hampir comel macam ninja dan shemie...heheh...memang comel pun, tak dinafikan...

Masa jalan-jalan tu, ramai dok teriak...mana tak teriak, ada 4 ekor sugar gliders atas badan kitorang ni ha...

" Wah...ni kan ni kan !! Ceke Lau shu !! " (meh saya translate...eh awak tengok awak tengok !! ini tikussss)

Saya pun jawab balik laa dalam mandarin...

" Ceke pu shi lau shu lor...ceke sugar glider " =) (lini bukan tikus..ini sugar glider laaa ...lepas tu orang tu pon sambung cakap cina pastu saya dah tak reti nak reply hahaha)

" Dik, sugar glider ni adik punya ke ?? Nak beli boleh ??? "

" Wow,...mana akak dapat haiwan ni ???" " Tangkap kat pokok la dik..." " Ape...kat POKOK ???, fuyyoooo"

Layan gambar aktiviti hujung minggu dengan orang jolobu & orang kl..kiki

huzairil, huzairy, putri siti aishah, neon

huzairil, huzairy, putri siti aishah, neon


4 ekor gliders dalam beg yang sama =)

sugar gliders

sugar gliders makan buah mata kucing
 ada orang merajuk ke ? sorry naik lorry lah yer..

4 ekor sugar gliders bergulung dalam pouch bag neon (handmade ehh pouchbag ni)

tido ke

alaa cute nye diorang ni

cute kan !!

nak cium semua ni !!

kemudian sempat singgah petshop terbesar kat seremban dua tu...nak tengok harga sugar glider kat situ... rm238 sekian terma kasih =P tak jadi i nak tambah anak anak

 ada orang happy, ada orang yang sedih

ada orang yang sedih, tapi just enjoy the moment...

adik adik duduk belakang ye, jangan buat bising ye =)

cik siti putri

Dari sinar mata mu yang kuyu hahaha...


 just enjoy the moment

cocok jangan tak cocok mata tu

cun !

Its amazing when ninja and shemie can get along very well with the others sugar gliders.thats make me more surprise ! sebab before this shemie dan ninja tak suka kawan dengan sugar gliders yang lain tau =)  So sangat seronok when seeing the gliders berbaik baik one and each other =)

mak aihh bapak gliders !!!

i know u want it, u know i want it ! ohyeahhh


macam pasukan amazing race pulak pakai baju same nih...hahaha kebetulan same pulak baju harini


im sooo happy u know ! thanks bintang eridanus and familia and mijat also !


happy nye saya ! dah la banyak sugar gliders ! saya rasa nak bawak balik semua ni !!


ada orang tersepit di belakang tu ? cakkk !

 serius ? why so ?

balik da hujan



p/s : Kalau boleh biarlah rasa gembira ni kekal macam ni...kalau selalu rasa seronok dan happy macam ni...taknak emo emo..taknak sedih sedih. babai...jumpe lagi ek..


Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork